Våre tjenester

Økonomirådgivning AS er totalleverandør av regnskapstjenester. Vi fungerer som en egen økonomiavdeling i mange bedrifter og jobber kontinuerlig med å tilby de beste tjenestene. Vi jobber på Visma plattform for økonomisystemer, og har samarbeid med Iserv på drift av IT-tjenester.

service-image

Regnskapsføring

Regnskap og rapportering tilpasses selskapets behov og ønsker. Med vår erfaring er du sikret profesjonelle tjenester fra våre dyktige medarbeidere. Vi tilbyr også løsninger for scanning og elektronisk behandling av bilag.

service-image

Fakturering

Fakturering er levebrødet til de fleste bedrifter. Vi tilbyr løsninger som passer din bedrift, og erfaringen på riktige fremgangsmåter.

service-image

Budsjettering

Planlegg bedriftens utvikling med gode budsjetter.Med vår erfaring fra mange bransjer bistår vi kunnskap og analyser for å planlegge f.eks ansettelser eller investeringer.

service-image

Lønn

Vi sikrer at din lønnskjøring er iht. gjeldende lover og regelverk, og ordner alt av lønns- og trekkoppgaver, skattesatser fra Altin, lønnslipper etc. Outsourcing av lønn anbefales for de fleste SMB-bedrifter uten egen regnskapsavdeling.

service-image

Årsoppgjør

Riktig dokumentasjon ved årsoppgjør er kritisk. Et god og riktig årsoppgjør er mye av kjernen for å sette kursen videre, samt fungere som dokumentasjon i mange sammenhenger.

service-image

Selvangivelser

Alle som driver næringsvirksomhet, plikter å sende inn næringsoppgave for virksomheten sammen med selvangivelsen. Våre erfarne medarbeider sørger for at dette blir iht. lover og regelverk.

service-image

Firmaetablering

Vi hjelper deg å finne den foretaksformen som passer best, samt klargjør alle nødvendige skjema for signering. Vi kjenner utfordringer gründere står i og kan gi kompetent rådgivning – uansett bransje.

service-image

Rådgivning

Med dagens stramme marginer er det enda viktigere å effektivisere og optimalisere din virksomhet. Vi fungerer som rådgivere i alt fra inngående analyser i selskapetenes drift til forbedrende tiltak i administrasjonen.