Om Økonomirådgivning

Image

Vår mål er å være den ledende leverandøren av profesjonelle regnskapstjenester i Flekkefjord og omegn. Vi jobber hovedsakelig mot små og mellomstore bedrifter, og ønsker å bidra til at økonomifunksjonen i bedriftene fungerer på best mulig måte.Et samarbeid med oss skal oppleves som en egen økonomiavdeling i selskapet ditt. Dyktige medarbeidere er kjernen i det vi gjør, og vi er inspirert det flotte og åpne fellesskapet vi har med høy faglig kompetanse. Vi er medlem av Regnskap Norge (RN).

Historikk

Økonomirådgivning AS ble etablert i slutten av 1996, og har siden da hatt en sunn og stabil vekst. Selskapet ble startet av Karl Tron Skarpnes og Nils Olav Bjørgum Nilsen som begge fortsatt er frontfigurer i selskapet. I begynnelsen var selskapet et ANS selskap, og hadde også et kontor på Tonstad – den såkalte polaravdelingen. Gjennom årene ble avdelingen på Tonstad lagt ned og vi har byttet lokaler et par ganger, men nå holder vi til i trivelige lokaler midt i sentrum av Flekkefjord. Selskapet ble startet da man vi så behovet for et mer komplett tjenestespekter innenfor regnskap i distriktet og omegn. Vi tilbydde bl.a. revisjon, skatteveiledning og annen rådgivning. Marked og tjenester har vokst, og vi er i dag ca. 10 flotte medarbeidere i Økonomirådgivning AS.

Velkommen som kunde i Økonomirådgivning AS.

Referanser

Flere av de ledende lokale selskapene er kunder av oss, samt mange andre selskaper av ulike størrelse og i ulike bransjer. Ta kontakt for hvis referanser er viktig for ved valg av samarbeidspartner på økonomi.

Image

Fra artikkel om etableringen 08.01.1997, Avisen Agder